search box

Hubungi Kami

Hubungi Kami

Jabatan Pendaftar USIM merupakan jabatan yang mengendalikan hal ehwal berkaitan urusan governan, pentadbiran dan sumber manusia di USIM.

Sehubungan itu, pihak Jabatan Pendaftar, USIM sangat mengalu-alukan sebarang maklumbalas daripada tuan/puan dalam bentuk ADUAN / CADANGAN / PERTANYAAN / PENGHARGAAN untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan sistem penyampaian setiap Bahagian dalam Jabatan Pendaftar agar sentiasa memenuhi Piagam Pelanggan yang ditetapkan melalui Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya. atau alamatkan ke :

Jabatan Pendaftar
Universiti Sains Islam Malaysia
Bandar Baru Nilai
71800 Nilai, Negeri Sembilan
(u/p : Sila namakan bahagian/pegawai)

Sebarang maklumbalas yang diberikan perlulah tepat, ringkas, padat dan jelas dengan mengemukakan butiran maklumat yang dikehendaki untuk memudahkan pihak kami menjalankan siasatan sekiranya diperlukan dan seterusnya mengemukakan maklumbalas tindakan kepada tuan/puan.

Walaubagaimanapun, sekiranya tuan/puan mempunyai urusan berkaitan akademik seperti kemasukan, pendaftaran universiti, pendaftaran kursus, peperiksaan dan pengijazahan, tuan/puan boleh merujuk terus kepada pihak-pihak yang berikut bagi jawapan yang lebih pantas dan tepat :

Kerjasama tuan/puan berkaitan perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian.

Jabatan Pendaftar
Aras 2, Bangunan Canselori
Universiti Sains Islam Malaysia
Bandar Baru Nilai
71800, Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia
Tel : 06-7988000 Faks : 06-7988130  
 

TARIKH KEMASKINI: RABU | 22 MEI 2018 | 9:00 PAGI